pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Tue Sep 25, 2018 7:18 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jun 18, 2010 8:57 am 
Offline

Joined: Fri Jun 11, 2010 9:23 am
Posts: 1
so i have been tuned on crome for a little over a year now....well was...lol i blew my motor this past winter. it was a d15b7 w/ a gt1752 turbo running 15 lbs on a stock map....but it blew driving out of boost.....go figure

so i tossed a jdm d15b block back in w/ my b7 head (not a suggested combo as there isn't a proper length timing belt to use)

so now i'm running crazy rich....i stoped boosting the day i got it on the road a couple weeks ago in fear of washing my walls, my wb o2 flatlines at 10 in boost which is as low as it'll read, so i dont know how low it really is.

so i had my buddy lean out my maps a bit and i'm waiting for them in the mail and i figured i'd download crome and maybe i could dabble a little as i've seen enough people use it that i know how to tune the fuel,.....timing, well i'll get there, it'll be super conservative till i get a det can.

sorry for the long backstory which brings me here today.

i cannot for the life of me get crome to download.... it brings me to the promp whether to register or not, if i click to register it wont let me input my name only let me do a reg string? whatever that is? it also is showing a " I/O ERROR 103 "

if someone could help me out it would be greatly apreciated


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group